Misija i Vizija

Drage mještanke i mještani,

volim Punat. Vjerujem i vi. Zato sam odlučio izaći na ove izbore i mijenjati stvari s kojima nisam zadovoljan jer kukanjem i prigovaranjem nećemo ništa postići. Promjene će se dogoditi, kad zasučemo rukave, ujedinimo znanja i iskustva i damo sve od sebe da Punat i Staru Bašku učinimo najljepšima za život. Zato sam okupio grupu sjajnih, obrazovanih, samostalnih i karakternih ljudi iz više različitih struka i stavljamo naša znanja i iskustvo na raspolaganje mjestu u kojem živimo i kojeg volimo.

Što želimo?

Samo jedno – omogućiti Puntu i Staroj Baški da napreduju i razvijaju se i to isključivo u interesu mještana. Želimo da Punat i Stara Baška budu mjesta, u koje će se svi htjeti vraćati, a ne da gledaju kamo će iz njih pobjeći.

Kako ćemo to postići?

U suradnji s vama. Lokalna vlast ne bi trebala biti odvojena od svojih mještana, već surađivati s njima svakoga dana. Zato ćemo omogućiti svakom mještaninu da može doći k svom načelniku, iznijeti probleme ili predložiti ideje. Osigurat ćemo i da u svakom trenutku znate kako se i za što potrošila bilo koja kuna u proračunu. To je jedina prava politika jer je njezin cilj raditi za dobrobit svoga mjesta, a ne dijeliti ljude po stranačkim iskaznicama ili interesima. Mi nećemo dijeliti ljude po strankama ili obiteljskim stablima. Podržat ćemo dobre ideje i projekte, čiji god oni bili jer želimo da općina raste u zajedništvu. Jedino po čemu želimo vrednovati ljude jesu njihova znanja, sposobnosti i integritet i tako ćemo i raditi. Nemamo namjeru rušiti ono što je bilo, već raditi više i bolje za budućnost.

A naš kontrolor ćete biti – vi. Puno ranije od izbora za četiri godine jer ćemo vam omogućiti da nas hvalite ili kritizirate svakoga dana.

Zato vas pozivam da 16. svibnja ove godine izađete na izbore i svoj glas date onima koji će odvesti naše mjesto u budućnost, kakva nam treba i kakvu svi zaslužujemo. I vi i mi i naša djeca i unuci.

 

Vaš Daniel Strčić,

kandidat za načelnika i nositelj nezavisne liste