Nezavisna lista Daniel Strčić

Daniel Strčić

Daniel Strčić rođen je 1988. u Rijeci, završio je ekonomsku školu u Krku te diplomirao informatiku u Rijeci. U Općini Punat je tijekom 13 godina radio kao referent za financije i komunalno redarstvo te kao viši referent za imovinu, gospodarstvo, EU fondove i javnu nabavu. Trenutačno je stručni suradnik za komunalno gospodarstvo i prostorno planiranje. Za uspjeh u radu je dobivao visoke ocjene i novčane dodatke. U Općini Punat je bio član Savjeta, a potom i predsjednik Savjeta mladih. Član je Energetskog tima za ubrzanje energetske neovisnosti i ekološki čist otok Krk, a jedan je od osnivača Energetske zadruge otoka Krka.

S obzirom da vjeruje u cjeloživotno obrazovanje i važnost znanja, završio je brojne programe usavršavanja i posjeduje certifikat za javnu nabavu, a ujedno je provodio i niz europskih projekata. Sudjeluje i u vođenju uspješnog obiteljskog poljoprivrednog gospodarstva, u kojem se bavi maslinarstvom, vinogradarstvom, ovčarstvom i proizvodnjom povrća. Član je stručnog vijeća Centra za poljoprivredu i ruralni razvoj Primorsko-goranske županije. Tajnik je Dobrovoljnog vatrogasnog društva Krk, odjeljenje Punat, a tajnik je i Područne vatrogasne zajednice otoka Krka, koja okuplja više od 350 profesionalnih i dobrovoljnih vatrogasaca s Krka. Dopredsjednik je i udruge Srcem za Punat.

Daniel je i dobrovoljni darivatelj krvi, suprug i otac dvoje malodobne djece. Aktivno govori tri strana jezika: engleski, njemački i talijanski.

Iva Šulina

Iva Šulina rođena je 1980. u Rijeci, odrasla je u Puntu, u kojem je završila i osnovnu školu. Srednju školu pohađala je u Krku, a diplomirala je na Arhitektonskom fakultetu u Zagrebu.
Nakon studija se zaposlila u arhitektonskom birou Randić-Turato u Rijeci, u kojem je radila na projektiranju i prostornom planiranju, nakon čega je surađivala u timu i vodila projekte u arhitektonskom birou Randić i suradnici. Položila je stručni ispit za strukovno područje arhitekture, sa stručnom spremom magistra inžinjera arhitekture. U Društvu arhitekata Rijeka je odradila mandat tajnice Društva, a u istom društvu je bila i tajnica u provođenju natječaja iz arhitekture i urbanizma. Završila je i jednogodišnju izobrazbu 'Green building professional'.
Od 2014. do 2017. godine je bila vijećnica u Općini Punat i predsjednica Odbora za prostorno planiranje, komunalni sustav i zaštitu okoliša. Od 2020. godine ima samostalni arhitektonski ured Projektiva u Krku.
Članica je Udruženja hrvatskih arhitekata i Društva arhitekata Rijeka i predsjednica udruge Srcem za Punat, majka troje djece, koja se u slobodno vrijeme voli baviti sportom.

Andrea Manzoni

Andrea Manzoni odrasla je u Puntu, u kojem je završila osnovnu školu, a potom opću gimnaziju u Krku. Diplomirala je na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu, stekavši zvanje magistra povijesti umjetnosti te magistra etnologije i kulturne antropologije.
Tijekom godina je radila u ustanovama za kulturu, poput galerija i muzeja na otoku Krku i u Rijeci, a zatim u Konzervatorskom odjelu Ministarstva kulture i medija, gdje radi i danas. Osim sudjelovanja na stručnim skupovima, sudjelovala je i na edukacijama za koordinaciju projekata EU fondova. Od 2001. godine aktivni je član KUD-a Punat, a također je član njegovog Upravnog odbora, kao i Odbora za društvene djelatnosti općine Punat.
Aktivno se služi engleskim, njemačkim i talijanskim jezikom.

Siniša Karabaić

Siniša Karabaić rođen je 1972., odrastao je u Puntu, u kojem je završio osnovnu školu. Srednju školu je pohađao u Krku, gdje je stekao zvanje brodograđevnog tehničara. Tamo je naučio i kako izraditi brod, u suradnji s obitelji i prijateljima, s kojim i danas uživaju.
Siniša Karabaić je 15 godina radio u tvrtki Little Eagle u Puntu, nakon čega je prešao u Frigomatic eco, u kojoj se bavi odvozom i zbrinjavanjem elektroničkog otpada. Siniša je i 15 godina partner u obrtu, koji na plažama u Puntu i na Krku nudi opremu za sport i zabavu.
Aktivan je član Folklornog društva Punat također 15 godina, a jedan je i od polaznika škole sopila Marijana Orlića. Niz godina je aktivan član SRD Arbun, a zadnje tri godine je i u upravnom odboru. Sportom se bavi od mladosti, a najviše odbojkom na pijesku. Osvajač je i brojnih turnira na otoku Krku.
Sudjelovao je u Domovinskom ratu, a najvećim postignućem smatra ulogu oca dvoje djece.

Ivan Orlić

Ivan Orlić rođen je 1995. u Rijeci, a živi u Puntu, u kojem je završio osnovnu školu. Srednju školu završio je u Krku, a diplomirao je na Kineziološkom fakultetu u Zagrebu. Kao student je dvaput dobio dekanovu nagradu za najboljeg studenta u generaciji, a dobio je i rektorovu nagradu za timski eksperimentalni rad.
Radno iskustvo stječe još u srednjoškolskim danima, radeći na različitim poslovima u Marini Punat i u zabavnom parku Aquapark. Obrtnik je od prvih dana studiranja, bavi se iznajmljivanjem ležaljki i suncobrana, a nakon završenog fakulteta je i vlasnik plažnog ugostiteljskog objekta. Osim toga, bavi se osobnim treninzima i rehabilitacijom, kao i grupnim treninzima.
Bio je i predsjednik Savjeta mladih općine Punat. Od djetinjstva se bavi različitim sportovima, poput juda, nogometa i ribolova, u kojima je osvojio niz medalja i pehara.
Aktivno se služi engleskim jezikom, a pasivno njemačkim. U slobodno vrijeme bavi se ribolovom, biciklizmom, planinarenjem u prirodi, snimanjem i uređivanjem videa, fitnessom, kao i proučavanjem zdrave prehrane.

Boris Sindičić

Boris Sindičić rođen je 1962. u Rijeci, završio je školu za automehaničara. Veći dio radnog vijeka proveo je u Poljoprometu te u Tvornici vijaka.
Supruga i Boris radili su u smjenama, stoga su, po rođenju sina, odlučili da Boris prekine svoj rad u Tvornici vijaka te brine o kućanstvu i obitelji. Potom se počeo baviti ovčarstvom i iznajmljivanjem apartmana, a dodatno je prihode za život ostvarivao profesionalno se baveći ribarstvom. Danas se bavi iznajmljivanjem, što ga veseli i ispunjava, a i predstavlja mu osnovni prihod za životne potrebe. Smatra se uspješnim u tom poslu, s obzirom da ima goste koji se vraćaju već 30 godina.

Poznaje rad općinskih tijela, s obzirom da je bio član Odbora za naselje Stara Baška. Sada se želi ponovno aktivirati jer želi pridonijeti razvoju Stare Baške, koji već dugo stagnira.

Sanja Petrak

Sanja Petrak je rođena 1986. godine u Rijeci, završila je osnovnu školu u Puntu, a potom srednju školu u Krku. Diplomirala je ekonomiju na Ekonomskom fakultetu u Rijeci.
Od osnovnoškolskih dana stječe radno iskustvo na različitim sezonskim poslovima, a od fakulteta se bavi financijama. Radila je u Turističkoj zajednici općine Punat, potom u Komunalnom društvu Črnika, kao voditelj financijskog odjela. Vodila je financije za KD Črnika, Turističku zajednicu, Dječji vrtić i dijelom financije za općinu Punat. Stoga je dobro upoznata s načinom rada lokalne samouprave i upravljanja proračunskim novcem.
Osim toga, nekoliko je godina radila i u knjigovodstvenom servisu i vodila poslovne knjige za različite poduzetnike. Od 2019. godine ima vlastiti knjigovodstveni servis.
Sanja je i zaljubljenik u fitness i aktivan stil života i majka dvoje djece.

Ivica Orlić

Ivica Orlić je rođen 1966. godine, osnovnu školu je završio u Puntu, a srednju u Krku. Potom je upisao turizam i ugostiteljstvo na Hoteljerskom fakultetu, kojeg je napustio zbog početka rada u TD Kvarner Punat.
Nakon toga postaje privatni poduzetnik i osniva poduzeće Little Eagle, za nabavu i prodaju građevinskog materijala, koje uspješno radi i danas. Ivica je i jedan od osnivača Šahovskog kluba Punat, Malonogometnog kluba Punat i Atletskog kluba Krk iz Krka, čiji je i danas mandatni predsjednik. Jedan je i od osnivača udruge Srcem za Punat. U svim udrugama je volonter i ima preko 3000 volonterskih sati tijekom proteklih 15 godina, a bio je i na raznim dužnostima u udrugama, od člana do predsjednika.
Ivica je dvaput bio vijećnik u općini Punat, u kojoj je i predsjedavao odborima za gospodarstvo i za urbanizam, isto tako kao volonter i bez naknade.
Ujedno je i dobrovoljac Domovinskog rata, učesnik vojno-redarstvene operacije Oluja, za koju je dobio i spomenicu Domovinskog rata i orden Oluja.
Od mladosti se bavi sportom, nogometom, atletikom i šahom, otac je troje djece i djed jedne unučice.

Daria Karabaić

Daria Karabaić rođena je 1996. godine u Rijeci. Nakon završene opće gimnazije u Krku, 2014. godine upisuje Ekonomski fakultet u Zagrebu. Završila je preddiplomski i diplomski studij poslovne ekonomije, smjer analiza i poslovno planiranje te stekla titulu magistre ekonomije.

Uz mnogobrojne izvannastavne aktivnosti, tijekom čitavog akademskog obrazovanja i članstva u Financijskom klubu, nadograđivala je svoje znanje sudjelovanjem u raznim projektima. Radom u projektnoj skupini Analiza poduzeća i industrije, u sklopu Financijskog kluba, stekla je dodatna iskustva u fundamentalnoj analizi poduzeća.

Tijekom studija radila je administrativne poslove u Grupi Končar.

Aktivno govori engleski, pasivno njemački i talijanski jezik.

Slider